Vintage álom – Linda és Dani

Szeretek vidéken dolgozni. Nemcsak azért mert jómagam is vidéki vagyok, hanem azért is, mert egy különleges helyi milliőbe csöppen az ember. Ahol az első perctől minden otthonos és rendes…mindennek van gazdája…jó gazdája…aki gondját viseli a dolgoknak. Így történt ez most is, mikor Győrbe megérkeztünk.
 
Lindával és Danival az első perctől egy nyelvet beszéltünk. Közvetlenek voltak és barátságosak. Nyíltan beszéltek magukról, a munkájukról, az életükről, az esküvői készülődésről.
 
Nagy könnyebbség ez, mikor nem harapófogóval kell valakiből kihúzni mit is szeretne a szíve mélyén. Ahhoz, hogy egy igazán személyes dekor szülessen, muszáj egy kicsit közel engednünk magunkat egymáshoz.
És itt tényleg nem arról van szó, hogy az ember a másik lelki bugyraiba akar durkálni, minden diszkréció nélkül. Meg kell ismernünk a másik vágyait, ízlését…elég rövid időn belül…akkor tudok én is igazán ráhangolódni a kívánt ízlésvilágra, színekre, hangulatra…és alkotni valami igazán szépet.
 
Szóval köszönöm, hogy ez alkalommal ez nagyon könnyen ment, hálás vagyok érte. Egy igazán bájos összeállítás születhetett így, amelyben végre megmutathattuk, hogy mi is otthon vagyunk a vintage világában. Legyetek kedvesek, most ne a díszített DIY befőttes üvegekre gondoljatok, hanem a bedíszített patináns emlékekre, amelyeket elkészítettünk nektek.
 
Illetve hálás köszönet jár még a dekor fotókért a Fénylabor csapatának, akik ezúttal is remekeltek:))
Esküvő helyszín: Győr – Újzöldfa étterem