Gyémánt ragyogás, mert megérdemlem…

Az amerikai filmek már-már elcsépelt kliséjével kezdeném…álombaillő lánykérés…hatalmas gyémánt köves gyűrű a boldog menyasszony ujján….a barátnők keserédes mosolya.
De a híres slágert is említhetném: A gyémántok a lányok legjobb barátnői (Diamonds are the girls best friend). Ezeregy példát mondhatnék még, de egy dolgot valahogy mindig elfelejtünk, a gyémánt igazi karakterét.
A keménységét, állhatatosságát, az elhalványulni nem tudó ragyogását. Vagyis azt, amire igazán vágyunk, amikor egy életre szóló szerelmet találunk. Mert van ilyen… és ennek jelképe a gyémánt, egyedülálló ragyogásával.
 
Ezt a bevezetőt szántam kristály kollekciónk bemutatásaként. De mondhattam volna csak annyit, kedves hölgyeim, menyasszonyaim…megérkezett a “mert megérdemlem” kollekció:)))

A fantasztikus standfotókkal a Love & Photo lepett meg bennünket.
Grafika: Pimpernel Weddings

A kollekció új darabjai: asztali csillár (többszínű világítással vagy virággal), kristály függők, kristállyal díszített vendégajándékok, bonbonnierek, exkluzív csipketerítő, taft asztalterítő, szirmokkal aplikált háttérfal, kristállyal díszített képkeretek.