Fekete fehér esküvői dekoráció – Sylva és Ata

Karakteres színekkel indult a szezon számunkra. Sylva és Ata kérésére kizárólag csak fekete és fehérrel dolgozhattunk a tököli Tuti étterem rendezvény termében.
Merész, bevállalós jegyespárunk lehetőséget adott számunkra, hogy megmutathassuk ezekből a színekből is lehet igenis alkalmi dekorációt készíteni. Eleinte a minimál stílust céloztuk meg, de minél jobban megismertük egymást, szép sorjában jöttek a kihagyhatatlan részletek, amelyek különlegessé és egyedivé varázsolták a hangulatot.
A színek hűvös eleganciát sugároztak, melyet megtört a főasztaldísz gyöngyfelhője és az orchideák szépsége. A menyasszonyi csokor is a legsötétebb kálából készült, mely eltolt két szinten, nyújtott formában, gyöngy gallérral tökéletesen passzolt a menyasszony fekete-fehér ruhájához.
Dekorációs elemként fekete selyem futókat és fekete organza függönyöket használtunk, mely utóbbit sikerült megbolondítani apró, pajzán, tollas, függő díszekkel.
Így utólag is hatása alatt állok a gyönyörű idős szépségeknek, old-timereknek, amelyeket volt szerencsém ünnepi díszbe öltöztetni. A fotókat ezúttal a Fénylabor profi csapata biztosította számunkra.
Veterán autós designt és a grafikai termékeket az Esküvőváró design készítette el ezúttal.