Esküvő kiállítás Gödöllő – Pink-narancs esküvői dekoráció

Csodás hóesés ébresztett bennünket szombat reggel. Nem is sejtettük, hogy egzotikus színösszeállításunkkal és a rengeteg gyertya lánggal igazi melegséget lopunk a szerelmes szívekbe. 
Mintakollekciónk a Trópus szerelem nevet kapta ezúttal, amely színösszeállításában meglepő, ám abszolút harmonikus. Tökéletes és trendi választás. Nemcsak a temperamentumos személyiségeknek ajánljuk. Ez a színösszeállítás érdekes, izgalmas megjelenést biztosít az ünnepi alkalomra.
Készültünk üvegkelyhekkel, trópusi virágcsodákkal, egzotikusan díszített madár kalitkával és finomabbnál finomabb gyümölcsökkel. Hatalmas szőlőfürtök díszítették virágtálunkat, egyik főasztaldíszünk pedig egy alkalomhoz illő színekbe bújtatott ananász volt.
Senki nem állta meg szó nélkül ahogy a rengeteg gyertya beragyogta nemcsak az asztalt, hanem a látogatók arcát is. Csodaszép pillangók repkedtek nemcsak a menükártyákon hanem az ültető kártyákon is. A vendégajándékok pedig kis táskákban várták a látogatókat.
Ezúttal tortadíszt is készítettünk természetesen a designhoz illő virágokból, amely a Nosztalgia cukrászda jóvoltából került asztalunkra.
Most pedig jöjjenek a 2012-es szezon befutó színei a ciklámen és a narancs…ahogyan mi szeretjük.

Fotó: Örömfotó
Grafika: Esküvőváró Design