Menyasszonyi csokor trend 2015

Akár trendkövető vagy, akár konzervatív, senki sem tud elmenni egy új kirakat mellet úgy, hogy ne pislantana oda egy lopott pillanatra. Mindenki kíváncsi az újdonságokra, alapvető belső igényünk a megújulás. Mégha el is nyomjuk azt, a jól megszokott, bevállt dolgok kedvéért.
Azok akik évek óta követik a színtrendeket, biztos észrevették, hogy egyre inkább a vibrálást és harsány színeket, a nyugalmasabb árnyalatok váltották fel. Így a tavalyi paletta sugárzó orchideája vagy frézia sárgája, egy kicsit halványult fényében, színében megkopott. Ugyanezt mondhatjuk el a rózsaszín árnyalatokról is, az eper jeges árnyalata érhető el a friss spalettán, ugyanúgy mint a tavalyi grafitszürke halvány cement idei árnyalata. Talán a kékek és zöldek a legkitartóbbak az elmúlt években. De meg kell vallanom, ezeket is inkább a hamvaskás, ezüstös mivoltjukban keressük a csokorkötészet terén.

A tangerine narancssárgája is alárendelt szerephez jut az idén. Mondhatni ezek a a vibráló, életigenlő árnyalatok már csak kísérik az idei év szülöttejeit.

Melyek a designerek legkedveltebb árnyalatai 2015-ben? Most megmutatjuk neked. Ugyanis nemcsak ruhatárunkat, de a menyasszonyi csokrok színvilágát is ez fogja meghatározni 2015-ben.

 
Párosíthatod a rózsaszínbe, barackba hajló árnyalatokat bármely kékkel vagy zölddel, rossz választás nincs. Minél drasztikusabb hatást szeretnél, annál mélyebb színeket válassz. Ha viszont maradnál a lágy romantikus árnyalatoknál, akkor csak ezeknek a színeknek a halvány, pasztell árnyalatai jöhetnek szímításba. Lecserélheted a kékes-zöldet ezüstös árnyalatú, szürkés bogyós termésekre. A finom elegancia garantált.

 

 
 
Szóba jöhet még a halványsárga árnyalat egy kis kísérő szürkével. De ez már nem a tavalyi év grafit szürkéje, hanem inkább egy halvány cementes árnyalat.

 
 

Ha pedig valami karakteresebbet szeretnél, szóbajöhet az őszi színek közül a konyak, kiegészítve a bor és fekete szőlő minden árnyalatával, megbolondítva egy kis halványrózsaszínnel, kevéske kékszőlővel. Igazán csodásan hat nemcsak egy őszi csokorban hanem akár asztaldekorációként is.
 
Inspirációs fotók: Pinterest.com