A bohém ara

“Jaj ez olyan hippis!!!” – fülembe csengenek kedves ismerősöm szavai…
…de kérdem én: az, hogy valaki egy kicsit lazább, el tudja engedni a konvencionális dolgokat és mer önfeledten boldog lenni egy természet adta gyönyörű helyen az már hippis? …szerintem nem.
Itt is mint ezeregy más helyen, meg kell találni az egyensúlyt. Ruházatban a laza, empire tipusú költeményeket sorolnám ide, amelynek kihagyhatatlan kiegészítője a csipke vagy tüll feltét, amely légiessé, a természet tündérkéjévé varázsol minket. Semmi abroncsos, nem tudok lépni tőle fazon. Ebben a ruhában kérem én futni szeretnék a virágos mezőn!!:))
Spagettipántok, vagy csak az egyik vállon átfutó lehetfinom költemény…vagy akár egy ejtett vállú szexi darabocska. Kinek mi áll jól…
Természetesen a virágokban itt minden laza és természetes megengedett. Hagyjuk, hogy éljenek a virágok a maguk kusza módján, laza csokorba szedve. Számításba jöhet itt minden mezei virág is, a lényeg, hogy hagyjuk meg őket természet adta gyönyörűségében. Jöhetnek az élénkebb árnyalatok is, csak semmi festett virág légyszi.
Itt is, mint minden más stílusban lehetnek átmenetek, apró kiegészítőkkel pedig egyedivé varázsolhatod külsőd, csokrod. Ilyen pl. egy gyönyörűséges csipke, vagy toll fejdísz, vintage fátyol, bross vagy színes szalag a derékvonalban….vagy inkább egy vagány öv, kedvenc farmerdzseki?
Ja és, hogy ki ne maradjon a manapság egyre trendibb színes menyasszonyi cipő-mókás vőlegény zokni páros:)).. merthát így is belecsempészhetünk egy kis lazaságot megjelenésünkbe.
De nézzük csak a bohém stílushoz tartozó fotókat…vajon magadra ismersz-e?

 

 

 

 

source by pinterest.com