A nagyvilági nő – Stíluskalauz menyasszonyoknak

Nem igazán vagy romantikus alkat? A bohém lazaságtól is kiráz a hideg? A klasszikus talán már közelebb áll hozzád eleganciájában? Akkor talán a nagyvilági vonalak most épp rólad fognak szólni.

Stíluskeveredések mindigis voltak és lesznek is…a meghatározó jellemvonásokból viszont magadra ismerhetsz, vajon te is közéjük tartozol? Ahhoz, hogy összhangba hozd megjelenésed, csokrod és az esküvői dekorációt, feltétlenül szükség van arra, hogy tisztába kerülj önmagaddal. Ebben segítek most neked.

Miről ismerheted meg a nagyvilági nőt?

Eleganciájáról, kisugárzásáról, arról, hogy még hétköznapi viseletben is minden szempár rászegeződik amikor belép az irodába. Az ahogy végigvonul egy folyosón, megveszi a reggeli kávéját, vagy épp a táskáját tartja kecsesen finom bőrkesztűs kezében.
A nagyvilági nő hétköznap is az, és egy-egy csekélységgel mindig megpróbál a szürke tömegből kitűnni. Legyen az egy gyöngysor, hajdísz, vagy egy különleges táska, öv. Ezt pedig teszi olyan finomsággal, amitől nem tudjuk nem figyelni minden mozdulatát.
Menyasszonyi ruhában is ezt a különlegességet keresi, hollywoodi csillogás, gyöngyökkel, strasszokkal díszített estélyi ruha a fehér-krém-ekrü-pezsgő minden árnyalatában. Applikált virágmotívumok, vagy szirmok a ruhán… minden ami nem hétköznapi. Nem halmozza a különlegességeket, egy dolgot választ ami kiemeli szépségét. Mert ezek a menyasszonyok bizony tisztában vannak azzal, mit kell finoman eltakarniuk, vagy épp hangsúlyozniuk.
 
A hozzá illő csokorról ugyanazt tudom elmondani, mint a ruháról. Különlegesen elegáns vonalak, viráganyag, de abból sem halmozva minden, csak épp az az érzésünk legyen, ez most valami más.
Színeiben lehet vegyes csokor, vagy épp harsogó is…és minden esetben a dekorral összehangolt!!
Az összhang itt kötelező!
 
Ízelítőül pár példa a teljesség igénye nélkül, hogy lássuk miről is beszélünk itt.
 

 

photos by pinterest