2012 esküvő trend – Vintage

Sorozatunk második részeként a 2012 trend vonal Vintage stílusát szeretnénk megismertetni Veletek.
Vintage – értéke és minősége a kora, egyedi, érdekes, különleges, játékos darabok, amelyeket újakkal is párosíthatunk. Mondhatnánk: a letünt idők patinája.
Nagyon sok variációja elérhető lesz, továbbra is nagy hangsúlyt kapnak az ékszerek, kiegészítők. Ezenkívül imádni fogjuk a rengeteg kötött és horgolt holmit, mégha kicsit több lyuk is van rajta mint azt ahogy nagymami tervezte…

Idilllikus hangulatot áraszt, egyszerű, mégis gazdag, finom dekorációt jelent a francia vintage. Virágaiban egyszerű, mégis mutatós, a vidéki kert hangulatát idéző fodros szirmú virágok jellemzik. Ezek adják puhaságát, gazdagságát. Lágy pasztel színeiben a levendula és rózsazsín árnyalat továbbra is meghatározza ezt a stílusirányzatot. Használhatunk hozzá sok zöldet, hogy természetessége hangsúlyozva legyen. Megbolondítva egy kis ezüsttel arannyal, hogy a gazdagság és egy cseppnyi ragyogás kézzel fogható legyen. Sok-sok gyertyával, gyertyatartóval, lámpással fokozhatjuk az éjszaka leple alatt az ékszerek ragyogását.
Saját Vintage anyagunkat a “Javíthatatlanul romantikus” bejegyzés alatt találhatjátok. Ezenfelül pedig internetes körképet ajánlunk Nektek. (forrás: accenttheparty.com/bridalcanvas.com)