Katlan Tóninál jártunk 1.rész

Nagy örömmel ért a telefonhívás: Katlan Tóni esküvős napot szervez. Izgatottan néztem végig a veresegyházi malom rendezvénytermének minden fotóját, azonnal magával ragadott a hely kisugárzása. Enteriőrjében ugyanúgy felleltem a vidékies hangulat melegségét, mint a skandináv puritanizmust. Letisztult belső tér, mégis a barna fagerendák melegsége, otthonosságot ad.
Nem volt kérdés, a hely stílusa adta magát…természetes anyagok, puhaság, melegség, apró fények, kipattanó rügyek, éledező vidéki táj ünnepi ruhába bújtatva. Ez a hangulat amit szerettem volna megmutatni az odalátogató jegyespároknak.
 
Ezúttal is teljeskörű dekorációval készültünk, ünneplőbe öltöztettük asztalainkat, teljes mértékben igazodva a hely stílusához.
Ünnepi volt az alkalom más okból kifolyólag is. Bemutathattuk a márciusban induló TextilGuru webáruház alapdarabjait.
Mostantól nem szükséges teljeskörű dekorációt rendelned. Ha megtetszik egy-egy terítő, székmasni vagy kellék itt nálunk…kikölcsönözheted magadnak a rendezvény napjára. Elkészítheted te magad is az esküvői dekorációd.
 
Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy a nagy napon nem szeretnél vesződni az apró részletekkel, úgy teljeskörű dekorációként ezt a csodás összeállítást megrendelheted tőlünk. A TextilGuru teljes spalettájából válogathatsz, midezt pedig a Flora Esszencia gyakorlott csapata elkészíti neked a rendezvény helyszínén.
Most pedig gyere tarts velünk, gyönyörködj a csodás fotókban!
 
design: Flora Esszencia
textilek: TextilGuru
ültetőkártyák: Pimpernel Weddings