Színes taft terítők széles választéka – Új rendelhető termékcsalád

Biztos vagyok benne, hogy az esküvői dekoráció tervezése során minden menyasszonyban sok-sok kérdés, kétség merül fel. Vajon milyen szín legyen az alap, vagy ha megvan a szín akkor az milyen mértékben és hol jelenjen meg a dekorban? Nem lesz az túl sok, vagy épp kevés?

Megkönnyítve a választást, egy újabb elegáns termékcsaláddal készültem nektek a 2015-ös szezonra, amely már természetesen rendelhető nálunk. Ezek a gyűrt taft első osztályú körabroszok, tökéletes alapot, színt biztosítanak számotokra, megkönnyítve a dekoráció alap színének beleágyazását az összhatásba. Az amerikai chiavari székekkel pedig egyszerűen lenyűgöző hatást keltenek.
Miért említem éppen a chiavari székeket? A chiavari székek a székszoknyás verzióhoz képest egy elegáns és egyben költséghatékony megoldást kínálnak. Chiavari székekkel már nem szükséges további székmasnizásra és székszoknyázásra költeni.
Na de most jöjjenek az elérhető színárnyalatok és inpirációs fotók. Ha magad készíted el a dekort a nagy napon, színes terítőink önmagukban is kibérelhetőek, nemcsak egy teljeskörű dekoráció részeként.
Termékeink a TEXTILGURU webáruházban már megtekinthetők és rendelhetők a menyasszonyok, rendezvényszervezők, esküvő helyszínek által.