Benczúr házi kalandok – Ági és Péter

Borzasztóan izgultam Ágiék menyegzője előtt. Az már az első találkozásnál kiderült, hogy ízlés világunk nagyon hasonló, abban is biztos voltam, hogy ismerik a munkáimat, nem is akarnak mást.. csak engem. Hízelgő volt számomra, de egyúttal gyomorszorongató is. Ritka, hogy valaki az ismeretség ilyen korai szakaszában teljes mélységében bizalmat és lehetőséget ad. Első pillanattól tudtam, hogy valami frenetikusnak kell lennie…túlszárnyalva eddigi önmagamat is, hisz ez a két ember olyan esztétikai csodát vár tőlem, mint még eddig soha senki más.
 
Így készült el a különleges ültetőtáblánk apró vintage kulcsoskákkal, a mély őszi árnyalatokat idéző asztaldíszek, a meghitt vidéki kúria hangulata az ezüst virágtartó kelyhekkel, csipkével, könyvekkel és antikolt képkeretekkel. Ugyanezt a vidéki romantikát sugallta az Esküvőváró csodás grafikája is, amely fantasztikusan olvadt egymásba a többi dekor kellékkel.
Vintage, csipkés vendégajándékok várták a vendégeket éppúgy mint a rózsamotívumos szalvéták.
Kivételes desszertasztal lepte meg a vendégeket, virágtortával és egy egyedi feliratozású táblával.
 
Ági és Péter, két fantasztikus ember, karöltve a szerelemben. Csodás társai egymásnak, csupa odafigyelés, régimódi romantika. Nagy öröm volt a lelkemnek, hogy Ti zártátok ezt az évadot. Hihetetlen lendületet adott ez a munka. Köszönöm Nektek!
 
esküvő helyszín: Benczúr Ház – Budapest