Szandra és Máté – Tengerészkék szerelem

Kellemes délután várt rám a Zöldfában Győrött, mikor több mint egy órás autóút után újra betérhettem a skandináv jellegű étterem falai közé. Már ismerős volt az érzés, a házigazda bensőséges fogadtatása, hisz már ismertük egymást korábbi munka kapcsolatból.
Kölcsönös tisztelet ez, nem álarcoskodás, vagy nagyvárosi sznob mosoly…szívből örülök, ha minőségi éttermi szolgáltatásra építhetek dekorációt … a vendéglátós is örül … hisz tudja: újra szép ruhába öltöztetik éttermét … megnyerve ezzel a jövő évi jegyespárok szívét is.
Egy szó mint száz, Szandra és Máté várt rám azon a délután, hogy együtt áttekintsük a hely adottságait, színvilágát. Szandra tökéletes nőiességgel és finomsággal szedte csokorba azokat a színeket és hangulatokat, amelyet megálmodott Mátéval a nagy napra. A mély tengerészkék tónus harmonikusan és egyben ünnepélyesen egészítette ki a natúr nyír színvilágot. Kísérőül hozzájuk a pasztell rózsaszínek sora szegődött.
Már csak arra volt szükség, hogy ehhez a színvilághoz egy megfelelően hangsúlyos főasztalt és háttér dekorációt tervezzünk. Így kapott a főasztal egy csodás matt felületű navy blue terítőt, amely igazi mély tónust adott a háttérben meghúzódó könnyed rozetták előtt.
A csokrok, virágok igazi vadvirágos jelleget kaptak, míg a mécsesek sora az apró csillogást adta meg az ünnepi asztaloknak. Könnyed, bájos és kedves motívumok sora biztosította az összhatást, tükrözve Szandra és Máté harmonikus kapcsolatát. Szívből örülök, hogy veletek tarthattam!
Sok szeretettel ölellek Benneteket!

helyszín: Zöldfa étterem – Győr
fotó: ShineArt Studio  

A szertartás kiegészítői: a kovácsoltvas útvonal jelző pálcák színes szalagokkal és vadvirág csokrokkal, az anyakönyvvezetői asztal színes terítővel és csinos lámpásokkal.

Elnézést, de nem hagyhattam ki egy saját fotót a bejegyzés végén…hisz a Zöldfa is megújul évről-évre. Fedett, hangulatos kültéri szertartáshelyszín vár rátok ha ezt az éttermet választjátok:)))