2014-es esküvő TREND színek

Ki ne szeretné tudni előre, hogy mivel lehet majd a vendégeket levenni a lábukról?
Mi az a szín amitől a koszorúslányok lélegzete eláll majd?
 
Hát íme a trend színek 2014-re, amelyeket nemcsak ruhatárunkban fogunk felfedezni, hanem a jövő évi esküvőkön is.
 
A kék árnyalatait, illetve uralkodó pozíciójukat már az elmúlt években is felfedezhettük. Arányaiban az idei palettán kevesebbet szerepel, de ettől még mindig a kedvenceink között tudjuk. Itt megtalálod az előző évek kék variációit.
 
Így vagyunk a lilával és naranccsal is…talán annyi különbséggel, hogy az előző években inkább a vibráló, élettel teli árnyalatok voltak jellemzőek…míg az idén megjelenik majd a tompább, levendulához hasonlító árnyalat is. De biztos, hogy az idei év kedvence: a fáradt lila is töretlenül hódít. Saját narancs és lila összeálltásunkat ajánljuk nektek itt:
A föld árnyalatok, a zöldek szintén nagyon közel állnak hozzánk ebben az évben is. A természetességet hozzánk majd el nekünk. Szemet gyönyörködtető munkák itt:
 
Talán számomra a legnagyobb meglepetés a tavaszi frézia sárgája, mégpedig az ezüstszürkével, grafittal párosítva. A bevállalósabb párok eddig a fekete-sárga kombínációval rukkoltak elő, de most tuti befutó lesz a szofisztikált finom szürke árnyalat a tavaszi ragyogással.

by pinterest.com