Örök romantika

Kedveseim!
Mi mással készülhettünk volna a kongresszusi központban megrendezett kiállításra, mint egy csodás romantikus összeállítással.
Vihettem volna valami extra trendi, meglepő de mulatságosat is…de nem. A szívemre hallgatva, romantikus, természetközeli témát választottam. Nemcsak színvilága, de formavilága is nagyon barátságos, kicsit rusztikus a kőkaspók használatával.

Volt egy aranyos örömanya a standunknál, így jellemezte:
“..végre vmi rusztikus, szép régi darab amit nem érzek koszosnak.” Hát igen… sajnos sok dekoros elfelejti a nagy vintage őrületben, hogy attól hogy vmi vintage vagy rusztikus…nem kell koszosnak, leharcoltnak tűnnie, amihez az embernek nincs gusztusa hozzányúlni.
Merthát ezek a kellékek az asztali teríték részét képezik.

Szóval készültünk még apró rózsafejekkel, a rózsaszín árnyalataiban, ehhez társult kiegészítésül a lenvászon terítő, púderrózsaszín exkluzív szalvétával. Pici drót kalitkák díszítették a hátteret, sőt még a körtécskéket is ebbe rejtettem..nehogy beleharapjon valaki.
Kiegészítőként vászon drapéria adta a hátteret, amelyre a kerti hangulat kedvéért hatalmas fagyöngy gömböket akasztottunk. Fagyöngy gömb díszítette a kovácsoltvas gyertyatartónkat is. Kívánságkártyáinkat apró csíptetőkkel rögzíthette a látogató a standunkon, a képkeret apró zsinórjain.

Textilkínálatukat exkluzív színes taft termékekkel egészítettük ki amelyek az idei évtől már elérhetőek nálunk. Így a terítő színét, textilszalvétákat, kedvedre válogathatjátok össze.

Egy új barátság is rámtalált ezen a hétvégén. Amelynek szívből örülök. Ezúttal ennek a barátságnak köszönhetem a gyönyörű fotókat.
Köszönöm Andi és Áron, hogy megörökítettétek nekünk az Örök romantikát.

fotó: vdartphoto
grafika: Pimpernel Weddings